Ons frisse saladebuffet

Een verfrissende smaakervaring bij ons saladebuffet, waar een overvloed aan groene lekkernijen op je wacht. Een uitgebreid assortiment van huisgemaakte granalen salade, pastasalade of farmersalade. Kom lekker genieten bij Restaurant de Gouden Lepel. 

Het saladebuffet

Bij ons saladebuffet draait alles om keuzevrijheid en versheid. Kies voor onze huisgemaakte garnalensalade, pastasalade of farmersalade. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Met zoveel smaken en texturen om uit te kiezen, is ons saladebuffet de ideale bestemming voor een gezonde maaltijd.

Als perfecte aanvulling

Bij ons saladebuffet geniet je niet alleen van verse smaken, maar ook van prachtige presentaties. Elk gerecht is met zorg samengesteld, met oog voor kleur en textuur. Een perfecte aanvulling op je hoofdgerecht.

Reserveren

Twijfel je over wat je wilt eten? Geen zorgen! Of je nu zin hebt in Fusion en Vegan of Sushi, bij Restaurant De Gouden Lepel vind je een uitgebreide selectie. Geniet onbeperkt met ons 'All-in cuisine' concept voor een vaste prijs van €39,50 van maandag tot en met donderdag en €41,75 op vrijdag, zaterdag en zondag.

PRIJZEN Reserveren

Elke vrijdag

Alle cocktails 1+1 gratis!

Geniet van onze 1+1 cocktail actie bij Restaurant De Gouden Lepel. Probeer heerlijke klassiekers zoals Sex on The Beach, Piña Colada, en Pornstar Martini. Dubbel plezier gegarandeerd!
Reserveren