Onze authentieke houtskoolbarbecue

Bij De Gouden Lepel kun je het hele jaar door genieten van de meest heerlijke barbecue-gerechten. Laat jouw favoriete stuk vlees grillen door een van onze ervaren chefs en geniet van de onweerstaanbare smaken van de houtskoolbarbecue.

Onze barbecuegerechten

Proef onze verrukkelijke grill-barbecuegerechten. Denk aan sappige gegrilde steaks, malse spareribs met een smakelijke marinade en knapperige gegrilde groenten met een vleugje houtskoolaroma. Laat ons jouw smaakbeleving verrijken met onze unieke creaties van de grill.

Kwaliteitsvlees voor de barbecue

Ons assortiment van vers vlees en vis wordt zorgvuldig gekozen bij lokale leveranciers die bekend staan om hun kwaliteit en duurzame praktijken. Elk stuk vlees en vis dat onze chefs grillen, belandt met zorg en expertise op jouw bord.

Reserveren

Twijfel je over wat je wilt eten? Geen zorgen! Of je nu zin hebt in Fusion en Vegan of Sushi, bij Restaurant De Gouden Lepel vind je een uitgebreide selectie. Geniet onbeperkt met ons 'All in cuisine' concept voor een vaste prijs van €39,50 van maandag tot en met donderdag en €41,75 op vrijdag, zaterdag en zondag.

PRIJZEN Reserveren

Elke vrijdag

Alle cocktails 1+1 gratis!

Geniet van onze 1+1 cocktail actie bij Restaurant De Gouden Lepel. Probeer heerlijke klassiekers zoals Sex on The Beach, Piña Colada, en Pornstar Martini. Dubbel plezier gegarandeerd!
Reserveren