ONZE HUISREGELS

LEES DEZE GOED DOOR WANNEER U NOG NIET OP DE HOOGTE BENT

 

Respecteer onze huisregels voor een optimale belevenis…

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de uniformer voorwaarden horeca (UVH) Wilt u wijzigingen in het aantal personen alstublieft minimaal 24 uur van tevoren doorgeven, zo hoeven wij overige gasten niet onnodig teleur stellen te stellen. Bij minder dan 24 uur voor het gereserveerde tijdstip zijn wij genoodzaakt 50% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.

Uniforme voorwaarden Horeca Nederland.

Wij trachten aan ieders voorkeur met betrekking tot de tafelkeuze te voldoen, helaas is dit niet altijd mogelijk. Graag hiervoor uw begrip.

Huisdieren zoals honden zijn niet toegestaan.

Wij adviseren u met compleet gezelschap het arrangement te starten.

Verhinderd? i.v.m. de tafelplanning zijn wij genoodzaakt, 30 minuten, na uw gereserveerde ontvangsttijd uw tafel te vergeven aan andere gasten.

Tijdens het diner kunt u 2,5 uur onbeperkt genieten van het buffet. Wij hanteren als starttijd het moment dat uw drankje in onze kassa systeem wordt aangeslagen.

Bij binnenkomst dient u het All in Cuisine-bedrag te voldoen.  Na het verrichten van de betaling wordt u naar uw tafel gewezen. Eventuele dranken die buiten ons All in Cuisine-concept vallen, worden na afloop afgerekend.

Gedurende het menu is minimaal één drankconsumptie verplicht. De prijzen hiervan staan op de drankenkaart.

U kunt zo vaak gebruik maken van het buffet als u maar wilt. U kunt beter twee keer een kleinere portie nemen dan één heel grote, zo blijft het eten goed op temperatuur en geniet u optimaal van de smaakvolle creaties.

Voedselverspilling stellen wij niet op prijs. Geef uw ogen dus wel goed de kost maar neem niet meer dan u op kunt. Om de prijskwaliteit verhouding vriendelijk te houden, behouden wij het recht verspilling van eten en drinken in rekening te brengen (bijvoorbeeld 3,00 per item).

Om alcohol te bestellen dient u minimaal 18 jaar te zijn, voor sterke dranken ligt de grens op 21 jaar. Voor jongeren onder de 18 jaar hebben wij verrassend lekkere cocktails zonder alcohol.

Sfeer is belangrijk voor elke gast. Zorgt u er dus zelf voor dat andere bezoekers geen last van u heeft door bijvoorbeeld telefoongebruik, luidruchtig gedrag of overmatig alcoholgebruik. Wij spreken u hier liever niet op aan tenzij andere gasten dat van ons wensen.

Lege borden worden door ons bedienend personeel opgehaald. U eet dus altijd van een schoon bord. Uw bestek legt u van het bord af. Als u het bestek meegeeft aan de bediening gaan wij ervan uit dat u klaar bent met eten. U kunt altijd om nieuw bestek vragen.

Het is niet mogelijk aan de kassa apart af te rekenen, dit om file vorming te voorkomen u kunt wel de rekening vragen en vervolgens zelf aan tafel apart te rekenen.

Kinderen tot 12 jaar moeten door de ouder(s) worden begeleid naar het buffet om te voorkomen dat er verkeerde ingrediënten bij elkaar komen en er voor kinderen te scherpe producten op het bord komen zoals pepers.

Parkeren op onze parkeerplaats dient binnen de parkeervakken gedaan te worden. Voor schade aan uw voertuig zijn wij niet aansprakelijk/verantwoordelijk.

U kunt gratis gebruik maken van onze garderobe. Laat hierbij geen waardevolle zaken in uw jas achter. De directie is niet verantwoordelijk en of aansprakelijk voor het zoekraken van jassen en of kledingstukken en of tassen en/of de inhoud hiervan.

Alle prijzen zijn inclusief btw en bedieningsgeld. Vanzelfsprekend mag u het personeel als blijk van dank voor de goede bediening persoonlijk een fooi geven.

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u altijd te reserveren. De contactinformatie staat op de website evenals de openingstijden.

Het is niet toegestaan bij vertrek eten en drinken mee te nemen van restaurant De Gouden Lepel.

Restaurant De Gouden Lepel maakt gebruik van beeldregistratie deze beelden kunnen verstrekt worden aan politie en justitie.

Wij accepteren geen dinerbonnen of VVV cheques. Alleen onze eigen cadeaubonnen worden in ontvangst genomen.